matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znaleźć wszystkie pierwiastki równania
Ewa:
Znaleźć wszystkie pierwiastki równania i zaznaczyć je na płaszczyźnie jako punkty: z
4
=
81
√
3
2
+
81
√
3
2
i Proszę o pomoc.
17 wrz 18:20
daras:
http://cse.google.pl/cse?cx=partner-pub-8082496537969329:mqxxzmak47q&ie=UTF-8&q=wz%C3%B3r+de+Moivfre%27a&sa=Szukaj&siteurl=matematyka.pisz.pl/strona/szukaj.html&ref=matematyka.pisz.pl/strona/3425.html#gsc.tab=0&gsc.q=wz%C3%B3r%20de%20Moivfre%27a&gsc.page=1
17 wrz 20:38