matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
magda:
jak to rozwiązać? 8
1
2
−18
1
2
+50
1
2
15 wrz 16:02
Aga1.:
8
1/2
=
√
8
=
√
4*2
=
√
4
*
√
2
=2
√
2
15 wrz 16:14
olekturbo:
√
50
= 5
√
2
15 wrz 16:23
daras:
..= 4
√
2
15 wrz 17:29
Hajtowy:
... = 11
√
2
XD
15 wrz 17:59
daras:
policz jeszcze raz
15 wrz 18:22