Wartość bezwzględna Funkcji
Agnieszka: Jest ktoś ogarnięty kto mi nasmaruje te wykresy? Męczyłam się ponad godzine i nic.
a )f(x) = −3 dla x ∊ (−∞, −1) ; x−2 dla x ∊ <−1, 4) ; −x +6 dla x ∊ <4, + ∞)
b ) f(x) = −3/4x − 3 dla x ∊ (−∞,0) ; −3 dla x ∊ <0,4) ; 3/4x − 6 dla x ∊<4, +∞)
14 wrz 22:21
Janek191:
14 wrz 22:26
5-latek: Każdy tu jest ogarnięty
14 wrz 22:28
Agnieszka: Miło to słyszeć
14 wrz 22:29
Eta:

a)
14 wrz 22:29
Agnieszka: Janek191 to do a)
14 wrz 22:30
Janek191:

b)
14 wrz 22:31
daras: spróbuj teraz sama ogarnąc b)
14 wrz 22:31
Eta:
Wykresy się
rysuje a bułkę
smaruje np: masłem
14 wrz 22:31
daras: eh Janku, co ona z tego pojmie ?
14 wrz 22:31
daras: @Agnieszko, pozostaje już ci tylko przesmarować to do zeszytu
14 wrz 22:32
5-latek: Tak do a)
Agnieszko przecież widzisz ze w przedziale x∊(−∞ −1) masz funkcje stala y=−3
14 wrz 22:32
Janek191:
@ Agnieszka :
Tylko kolor czerwony
14 wrz 22:34
Agnieszka: juz wszystko czaje, dziekuje slicznie
14 wrz 22:47