matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
hs:
Rozwiąż równanie : log
2
x+2
√
log
2
x
=8
14 wrz 19:51
J:
Załozenia: x > 0 , log
2
x ≥ 0 i podstaw: t = log
2
x
14 wrz 19:55
:):
albo nawet t=
√
log
2
x
14 wrz 19:56