f(x)=|-x^2-2x+1
Kamil: f(x)=|−x2−2x+1| Naszkicuj wykres funkcji odkreślonych na zbiorze liczb rzeczywistych.
13 wrz 20:51
Godzio: Umiesz narysować wykres funkcji bez wartości bezwzględnej?
13 wrz 20:51
Kamil: niee

proszę o rozwiązanie co robic itd.
13 wrz 20:53
Godzio:
f(x) = − x2 − 2x + 1
1. Miejsca zerowe
2. Wierzchołek (p,q)
3. Punkt przecięcia z osią OY
Wyznacz te 3 rzeczy.
13 wrz 20:56
Godzio:
Nie musisz pisać obliczeń tutaj, wyznacz na kartce i napisz wyniki, dalej pomogę, ale wykaż się
tym minimalnym wysiłkiem.
13 wrz 20:57
Eta:

Hej
Godzio
13 wrz 21:04
Godzio: Hej
Eta pozamiatała
13 wrz 21:06