matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
truskawka:
(3−
√
2
)
2
x
1
=
1
(3+
√
2
)
2
x
(9−2)
2
x
2
=1 49x
2
=1
1
1
x=
v x=−
7
7
co tu jest źle?
13 wrz 19:18
truskawka:
pomoże ktoś?
13 wrz 19:36
Aga1.:
(3−
√
2
)
2x
1
Czy to jest takie równanie wykładnicze
=
?
1
(3+
√
2
)
2x
13 wrz 20:58