matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytm
MaxDamage:
Liczba a=4
log
2
5
równa jest
13 wrz 18:57
Kacper:
25
13 wrz 19:22
Eta:
a
log
a
b
= b to (2
2
)
log
2
5
= 2
2log
2
5
= 2
log
2
5
2
= 5
2
=25
13 wrz 19:26