matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiory
Mateusz:
wyznacz zbiory N − NW = Wydaje mi się że będzie to zbiór pusty ale nie jestem pewny
13 wrz 18:54
Benny:
https://www.google.pl/search?q=zbiory+liczbowe&tbm=isch&imgil=al-YaPLCHMwdOM%253A%253B6OT5zmr1yeSzOM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.korki24h.pl%25252Findex.php%25253Fpage_id%2525253D278&source=iu&pf=m&fir=al-YaPLCHMwdOM%253A%252C6OT5zmr1yeSzOM%252C_&biw=1024&bih=657&usg=__xTHgCt9krAWDYVBZaa0qWTf-0i8%3D&ved=0CCoQyjdqFQoTCPqPzLC99McCFcnPFAodaBsM8w&ei=16r1VbrID8mfU-i2sJgP#imgrc=al-YaPLCHMwdOM%3A&usg=__xTHgCt9krAWDYVBZaa0qWTf-0i8%3D
Sprawdź tu.
13 wrz 18:58
Mateusz:
okej, czyli Naturalne
dzięki xd
13 wrz 19:00