matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Położenie dwóch prostych na płaszczyżnie
podgorak:
2
Dla jakich wartości parametru m proste o równaniach y=|m+
|x+7 i y=−3x−3 są prostopadłe?
3
. Proszę o pomoc bo nie wiem jak to zrobić :<
13 wrz 14:59
5-latek:
Warunek a*a
1
=−1
13 wrz 14:59
J:
2
1
2
1
2
1
I m +
I =
⇔ m +
=
lub m +
= −
3
3
3
3
3
3
13 wrz 15:25