matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby
karola:
b) 3
1
2
− 3
1
6
: (−2
1
9
) c) −1
1
7
* 1
11
24
:
3
5
13 wrz 13:11
karola:
jak to obliczyć
13 wrz 13:14
Janek191:
1
11
3
c) − 1
* 1
:
=
7
24
5
8
35
3
1
5
3
= −
*
:
= −
*
:
=
7
24
5
1
3
5
5
5
25
7
= −
*
= −
= − 2
3
3
9
9
13 wrz 14:20