matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc w zadaniu
kirgo661:
ile rozwiązań ma równanie x
3
−x=0?
12 wrz 18:08
5-latek:
3 rozwiązania
12 wrz 18:11
Janek191:
x
3
− x = 0 x*( x
2
− 1) = 0 x*( x −1)*( x + 1) = 0 Podaj pierwiastki tego równania
12 wrz 18:19