11 wrz 22:56
Mila:
Gratulacje, ale bierz się do nauki, aby zdać ten warunek ( a z czego?)
11 wrz 23:06
bezendu:
Hugo ale sesja letnia skończyła się w lipcu
Chyba się trochę spóźniłeś
11 wrz 23:06
Mila:
Lepiej późno niż wcale.
11 wrz 23:08
jakubs: bezendu otóż nie, sesja letnia na AGH kończy się 15 września
11 wrz 23:17
Hajtowy: U mnie też 15 września
11 wrz 23:34
Nuti: Gratulacje, Hugo!
12 wrz 09:15
Hugo: Algorytmy i stryktury danych
− operacje na listach
− sortowania
− prima kruskal diastry*
− drzewa
Ale najważniejsze ze do przodu że znów będę mógł tu byc aktywny
12 wrz 11:13
Hugo: Dziękuję wszystkim
!
12 wrz 11:13
PW: Zadziwiasz mnie nieodmiennie.
12 wrz 20:09
Metis: W Polsce naprawdę każdy może mieć magistra
12 wrz 20:12
jakubs: Metis owszem, na wyższych szkołach gotowania na gazie i krojenia cebuli to teraz doktorat
można zrobić ..
12 wrz 20:29
miłosz:
Metis polecam AGH albo PWr ciekawe czy tak powiesz, że każdy może mieć mgr
12 wrz 20:31
haters gonna hate : a skąd u was tyle złych emocji.
Jeśli uważacie, że jesteście lepsi od Hugo w klepaniu kodu, to się nie macie co martwić.
A jeśli Hugo będzie lepszy w klepaniu kodu od was, mimo że wy wcześniej kończyliście sesję, no
to wasz problem.
Polecam lekturę szeregu postów asdf w temacie "Czy piątki w indeksie dadzą mi pracę". On
to wyłożył łopatologicznie.
12 wrz 21:29
jakubs: Niektórym nie przemówi do rozumu, uważają że stypendium i 5.0 czyni ich jakąś wyższą klasą
12 wrz 21:34
Braun:
A kto tutaj kogo hejtuję ? Chyba wszystkie wypowiedzi w tym poście są w charakterze żartobliwym
?
Ale widzę, że ktoś szuka sposobu do pokazania jaki to on nie jest świetny bo ma jakieś tam
oceny a ma pracę.. I ma jeszcze jeden wielki ból dupy za przeproszeniem o czyjeś oceny. Jak
ktoś chcę to niech się uczy dostaję stypendium, wyjeżdża na erazmusy itp. Nie każdy musi
chcieć pracować gdzieś tam, może chcę zostać na uczelni ? A i nie porównujmy tutaj ocen z
poziomu najlepszych uczelni technicznych do jakiś szkół zawodowych czy tym podobnych, bo to
jest śmieszne. Co do klepania kodu to czy ktoś tutaj uważa, że wcześniej zdana sesja to jakiś
wyznacznik tego ? Sam studiuję informatykę na PW i wiem, że trzeba dużo czasu poświęcić, i też
miałem poprawkę. Ale zawsze znajdzie się taki idiota czytaj "haters gonna hate" który chcę
pokazać jaki to on jest super itp, a najlepiej niech zacznie od siebie.
Pozdrawiam student 4 roku na PW.
12 wrz 21:43
kyrtap: a ja pozdrawiam wszystkich którzy chcą pracować pomimo porażek, takich cenię najbardziej
12 wrz 22:30
jakubs: Braun mi tylko chodziło właśnie o przypadki, które mają najwyższe średnie i stypendia oraz
myślą, że dzięki temu są jacyś lepsi.
Szanuję osoby ambitne, które się chcą uczyć i coś w życiu osiągnąć w nauce
13 wrz 00:57