matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie wykładnicze
onaa:
1
(
3
√
3
)
x
=3 do potęgi
2x+1
10 wrz 16:40
Janek191:
x ≠ −0,5 (3
1
3
)
x
= 3
1
2x +1
x
1
=
3
2x + 1
x*(2 x + 1) = 3 2 x
2
+ x − 3 = 0 itd.
11 wrz 23:41