matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pomożecie ?
Patrycja:
1. U{16
−2
*125
−3
}{10
−4
*25{−2}
11
3/2
2
2.
*
3
√
44
11
9 wrz 23:07
Metis:
Nie przesadzaj
Patrycja
9 wrz 23:10
Janek191:
2.
11
3
2
2
11
1,5
8
*(
)
3
=
*
=
√
44
11
√
4*11
11
3
11
1,5
8
11
1,5 −0,5
8
=
*
=
*
=
2*11
0,5
11
3
2
11
3
11
8
4
4
=
*
=
=
2
11
3
11
2
121
10 wrz 12:34