jak to obliczyc
grzes20: < b > < xb > (x = ?):
i to
7/4 = 1¾ | 3¼ = ?/4:
9 wrz 17:49
:): baaardzo NIEŁADNY ZAPIS!
9 wrz 17:51
grzes20: < b > < xb > (x = ?):
9 wrz 17:52
grzes20: 7/4 = 1¾ | 3¼ = ?/4:
9 wrz 17:52
:): co oznacza <>
Iloczyn skalarny

?
jaki jest sens wyrażenia <b><xb>......przepsiz całe polecenie!
9 wrz 17:53
grzes20: nie wiem co oznacza tak mam zapisane
9 wrz 17:54
9 wrz 17:55
Patrycja: pomóżcie
9 wrz 17:56
Patrycja: pomożcie mi 93/10 : 27−4/5
9 wrz 17:57
Patrycja: błagam
9 wrz 17:57
grzes20: no i ja nie pisze nikomu na złość
tak mam przy rejestracji na pewnym forum
9 wrz 17:57
:): jak napisałem..NIE MA SENSU... na pewno nie jest to pytanie matematyczne.. bardzije przypomina
to wpisywanie kodu z dziwnymi cyframi
9 wrz 18:02