Pomocy :))
Humaniści_Górą : Konia z rzędem temu kto mi to przekształci

:
x
13+x
23=
x
14+x
24=
|x
1+x
2|=
|x
1−x
2|=
8 wrz 16:53
Kacper:
Podać adres?
To jest na rozszerzeniu...
8 wrz 16:55
ICSP: ?
8 wrz 16:55
Aga1.: a) A wzór a3+b3= ...... znasz?
8 wrz 16:57
Humaniści_Górą : Tak znam wzór a
3+b
3, ok punkt a mamy z głowy, ale co z resztą?
Tak, wiem że jest to na rozszerzeniu
8 wrz 17:04
PW: A może x1 i x2 to miejsca zerowe funkcji kwadratowej
f(x) = ax2 + bx + c?
8 wrz 17:05
Humaniści_Górą : Pomoże ktoś?
8 wrz 17:37
PW: Nie podejmujesz dialogu, więc nie wiadomo po co i jak to "przekształcać" − sztuka dla sztuki?
8 wrz 18:01
8 wrz 18:10
Humaniści_Górą : Myślałem że Twoje pytanie (chyba pytanie) było retoryczne. Znalazłem już te przekształcenia,
tak czy siak dzięki za zainteresowanie.
8 wrz 18:11
PW: A gdzie to panie kolego powiedziałeś? Nie rozwiązujemy domyślnych zadań, tylko te poprawnie
sformułowane. Nie ma obowiązku domyślania się "co poeta miał na myśli".
8 wrz 18:16