aa
Hugo: PHP v JS , Dziadek?
Chodzi mi o skrypt do zmiany koloru tekstu użytkownika. W chwili wysyłania wiadomości na forum
mój nick ma wartość #ffffff jest biały(tu sie nie da bialego więc zostawie czarne), mogę w bb
code modyfikować tylko wiadomość
Do [color=#66CC99][i]treść[/i][/color]: //po wykonaniu mam
Hugo: Do treść
Czy mogę/ktoś zna sposób w php/JS/inny by zmodyfikować kolor tekstu Hugo?
8 wrz 11:36
8 wrz 11:53
Dziadek Mróz:
A próbowałeś zmieniać plik CSS ze stylami?
8 wrz 12:37
Dziadek Mróz:
<input id="forum−name" type="text" maxlength="25" value="Drakula" disabled="disabled"
style="color:<? ... ?>">
8 wrz 12:45
aa: kombinowalem wlasnie tam ale nic. Nawet nadpisywalo i po wejściu w kod dalej to samo było.
http://scr.hu/2pdc/k9xqk
wciąż wszystko białe, co powiesz, jakis skrypt w tle? albo funkcje tam wrzucić :c?
8 wrz 15:39
asdf: test
8 wrz 16:06
asdf: tak szybko nie wrzucisz funkcji JS do wczytujacej sie strony, to chyba jeszcze nie ten poziom
hakeroznastwa xD...udalo mi się przed chwilą zmienic kolor nicku nie używając "Twój nick −>
zmień kolor", ale nie powiem jak bo bedziesz szpanować na dzielni jaki to z ciebie nie haker,
a to nic trudnego...i nie było to ani js, ani php.
8 wrz 16:14
Hugo: :X
9 wrz 14:37