abc | ||
P = | ||
4R |
abc | ||
P = | ||
4R |
6*7*9 | ||
2√110 dm2 = | ||
4R |
378 | ||
2√110 dm2 = | / *4R | |
4R |
378 | 2√110 | |||
4R = | | * | |||
2√110 | 2√110 |
378 * 2√110 | ||
4R = | ||
4*110 |
756 √110 | ||
4R = | ||
440 |
189 √110 | ||
R = | ||
110 |
189 √110 | ||
R = | ||
440 |
756 √110 | ||
4 R = | / : 4 | |
440 |
189 √110 | ||
R = | ||
440 |
6*7*9 | |
=2√110 /:2 | |
4R |
3*7*9 | |
=√110 /*√110 | |
4R |
189√110 | |
=110 /*4R | |
4R |
189√110 | ||
R= | ||
440 |
abc | abc | |||
P= | ⇒ R= | |||
4R | 4P |
abc | 6*7*9 | 189√110 | ||||
R= | = | = | ||||
4P | 8√110 | 440 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |