matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Alicja:
4 do pierwiastek z 3+2 : 2 do potęgi 2pier z 3
7 wrz 21:01
Janek191:
4
√
3
+2
4
2
*4
√
3
=
= ...
2
2
√
3
4
√
3
7 wrz 21:03
Alicja :
Dzięki
7 wrz 21:06
Janek191:
2
2
√
3
= (2
2
)
√
3
= 4
√
3
7 wrz 21:12
Pączek:
(
√
2
−1)
2
1 lut 18:42