matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Okresl dziedziné funkcji f i naszkicuj jej wykres.
gbsin:
f(x)= −
√
x
f(x)= 1/2 f(x)=1/x
2
7 wrz 20:13
J:
1) D = x ≥ 0 2) D = R 3) D = R/{0}
7 wrz 20:14
J:
1)
7 wrz 20:15
J:
2)
7 wrz 20:15
J:
3)
7 wrz 20:16