potęgi :o
kocio: 6 (do potegi pierwiastek z 3 )* 3 (do potegi 1 − pierwi z 3 ) * 2 (do potegi 2−pierwiastek z 3)
7 wrz 17:22
===:
6√3*31−√3*22−√3=3√3+1−√3*2√3+2−√3=
7 wrz 17:31
kocio: ta 6 została rozbita na 2 do pot. pierwiastek 3 i 3 do potegi pierwiastek z 3 ?
7 wrz 17:38
===: dokładnie
7 wrz 17:39
kocio: dziekuje pięknie

czy mogłabym prosić jeszcze o pomoc w tym ?

2 do pot. ( 2pi +6) * 9 do pot. 0,5 pi / 12pi
7 wrz 17:42
kocio:
7 wrz 17:42
===:
nie będę odgadywał treści ... zapisz to porządniej
7 wrz 17:44
kocio: właśnie dopiero zaczęłam użytkować forum i mam problemy z zapisem hahah
7 wrz 17:46
J: popatrz na lewo od tego okna
7 wrz 17:47
===:
tak
7 wrz 17:49
kocio: dokładnie tak <3 <3 <3 znaczy 12 jest do potęgi pi
7 wrz 17:54
===:
| | 4π*26*3π | | 12π*26 | |
= |
| = |
| = |
| | 12π | | 12π | |
7 wrz 18:00
kocio: dziękuję najmocniej <3
7 wrz 18:03
===:
7 wrz 18:10