matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
elo elo help me
elooo :
3
1−
√
3
* 3
√
3
+ 1
=
7 wrz 16:50
J:
3
=
*3
√
3
*3 = 9
3
√
3
7 wrz 16:51
J:
albo ... = 3
1 −
√
3
+
√
3
+ 1
= 3
2
= 9
7 wrz 16:52
elooo :
dziekuuuuuje
7 wrz 16:59