matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
toffik:
(0,125 *
4
√
128
)
2
4 wrz 18:18
robotnik:
1
0,125 =
= 2
−3
8
128 = 2
7
do roboty
4 wrz 18:24
daras:
..=2
2
= 4
4 wrz 20:30
toffik:
Mi wyszło 2
5
2
(do potęgi 2,5, jakby ktoś nie mógł odczytać). Dobrze czy źle?
5 wrz 17:44