aa
Hugo:

CZY SZEŚCIAN JEST HAMILTONOWSKI I PÓŁ HAMILTONOWSKI

wdł mnie tak; napsałem na egzaminie i mnie wkręcają. Czy jakiś ekspert mógłby sie wypowiedzic?
zielone hamiltonowski
czerwone pół ham.
2 wrz 21:35
Hugo: Podobno sie wykluczają
2 wrz 21:42
Mila:
Jak wypadła kampania? Trudne było?
2 wrz 23:06
Hugo: Jutro rano wyniki egzaminu. Trzy pierwsze prawie bzbłędnie było 5 zadań tak samo pktowane.
Ostatnie to byly relacje. Przed ostatnie to permutacja ale jakaś trudniejsza.
1.wykaz prawo zaprzeczenia implkacji to mi wyszlo 0 i 1 −kowo ładnie

b) zapisac kontr przykład do zdania

proste
c) podać kontr przyklad do sinx=/=cosx , pi/4
d)nie isnieje namniejsza liczba calkowita A E że y>x ,

2. Indukcja latwa
n = 1
n = k
n = k+1
na mocy... i wychodzilo sie podstawilo
3.Graf − sześcian
a) hamilton/półhamilton i TU DALEM ZE TO I TO A MIAL BYC INO HAMILTON

b) euler ani pół nie ma

c) czy jest samodopełniający − nie jest

dalem komentarz "z def. dopełnienia izomorfizmu"
(troche lalem wode) ale ogólnie

d) x(G) i x'(G) ; 2 i 3

jak inni
4...
5... teoretycznie jest szansa zaliczenia :x ale mala
Wystarczy 3/5 by zdac
3 wrz 01:39
Hugo: Mila

mieć twą wiedzę
3 wrz 01:39
Hugo: jak zdam a jest szansa to w pt ustny
3 wrz 01:41
Mila:
Powodzenia
3 wrz 15:46
Hugo: Pisemna zdana

! a duzo osob nie zdalo. Dziękuję ! Jutro ustna
3 wrz 20:19
Mila:
To miła wiadomość.
Niezmiennie życzę powodzenia w dalszych zmaganiach.
3 wrz 20:56