matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
szescian
4max:
Rysunek przedstawia szsescian którego bok ma 2cm Punkty M i R sa srodkami krawędzi szsescianu . Przekroj czerwony będzie prostokątem narysuj prostokąt MNPR Z rysunku widać ze RP=MN i RM=PN PN=2cm RP=
√
2
2
+1
2
=
√
5
31 sie 19:15
Kacper:
I czego od nas oczekujesz?
31 sie 19:19
4max:
Potwierdzenia rozwiazania lub zaprzeczenia
31 sie 19:22
Kacper:
Jest ok.
31 sie 19:25
4max:
dziekuje .
31 sie 19:26