27 sie 15:58
27 sie 15:58
Maturzystka97: | | 1 | |
A jak wykazać ze loga |
| +2 = logaa ? |
| | a | |
27 sie 16:13
J:
− 1 + 2 = 1 = logaa
27 sie 16:14
Eta:
......
L= −1+2=1 =logaa=P
27 sie 16:14
Eta:
27 sie 16:14
daras: tego nie da sie wykazac
27 sie 16:14
Eta: piłeś ?
27 sie 16:16
daras: nie
ale nie mam okularów i nie zauwazyłem"−"
btw tak trywialne zadania dla maturzystki ?
zajmij sie czymś trudniejszym
27 sie 16:26
daras: PS. uwielbiam cię @η
27 sie 16:27
Eta:
27 sie 16:32
daras: po obiedzie juz mozna
27 sie 16:46