sts
kibic: Wiem, ze temat niezwiazany ze strona, ale moze jest tu ktos, kto gra na sts.
Pytanie moje brzmi: podczas rejestracji rzadaja wyslania kopii dowodu osobistego i chca aby byl
widoczny jego numer z przodu i z tylu. Wiem, ze sts to zaufany bukmacher, nic nie robia z
danymi, ale roznie to w zyciu bywa. Czy maja oni prawo tego rzadac podczas rejestracji? Moim
zdaniem, to sa takie informacje, ktorych sie nie ujawnia osobom trzecim...
27 sie 15:55
kibic: dodam tyle, ze tlumacza sie tym, ze musza zweryfikowac dane. ja wszystko rozumiem, no ale dajac
komus dowod osobisty chyba ta osoba nie ma prawa bez twojej zgody spisac dane takie jak nr
dowodu...
27 sie 15:56
kibic: nie, przepraszam. do potwierdzenia wiarygodnosci obu stron fotokopii dowodu osobistego
27 sie 15:57
xa: czemu piszesz o zakładach bukmacherskich na forum matematycznym?
maja prawo
27 sie 16:17
Eta:
Piszemy :
żądają (to słowo nie ma nic wspólnego z rządem lub nie....
27 sie 17:09
kibic: Eta − literówka, faktycznie, mój błąd, odruchowo tak napisałem, bo skojarzyło mi się z rządem,
ale jestem świadomy błęd.
Wracając... sądzicie , że można im bez probmelu dać dowód? nie będzie żadnych wycieków i jakiś
pracujący tam Pan Kowalski nie shakuje baz danych i nie ucieknie z danymi?
27 sie 17:45
:):):
Podaj im jeszcze
nr pin do swojego konta
27 sie 20:51
b.: zawsze jest groźba, że to wycieknie, więc lepiej nie dawać
27 sie 21:17
hhhh: Nie wysyłaj nigdy skanu swego dowodu osobistego nikomu, bo możesz pewnego dnia mieć bardzo
niemiłą niespodziankę, kiedy dowiesz się, że masz do spłacenia kilka pożyczek w różnych
nieciekawych firmach
27 sie 23:04