Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu - zasady obliczania, których przemiotów?
emc^: Cześć!
Jestem studentem, teraz będę na drugim roku i zastanawiam się nad rozpoczęciem za rok studiów
na UE w Poznaniu.
Mam pytanie co do sposobu rekrutacji, raczej przeliczania punktów.
Te ich wzorki są proste, nie wiem tylko czy sumować wszystko matmę na obu poziomach, tak samo
angielski i dodatkowy przedmiot, czy tylko wybieram z każdego przedmiotu korzystniejszy dla
mnie wynik.
Tu podam linki do stron, serio, wiem, że to śmieszne, ale wg mnie to nie jest sprecyzowane
które przedmioty mam uwzględniać..
http://ue.poznan.pl/pl/oferta-edukacyjna,c3/studia-stacjonarne-i-stopnia,c347/sposob-obliczania-punktow,c450/egzamin-maturalny-nowa-matura,a1930.html
a wybierałbym się na Informatykę i Ekonometrię, tu załączam problem:
http://ue.poznan.pl/pl/oferta-edukacyjna,c3/studia-stacjonarne-i-stopnia,c347/przedmioty-kwalifikacyjne,c443/wydzial-informatyki-i-gospodarki-elektronicznej,a1917.html
24 sie 18:32
Kacper:
Wiele osób chciałoby, żeby można dodawać

Ale co wtedy z osobami, które nie zdawały 2 poziomów?
24 sie 18:36
emc^: No, czyli nie można dodawać?
Czekaj weźmy to ogarnijmy na przykładzie

Niech bd:
Matma R = 90 %
Matma P = 98%
Ang R= 80%
Ang p= 100%
Geo P= 78%
Geo R= 68 %
To jak to się teraz ma?
Kacper − nie mam pojęcia
24 sie 18:42
daras: chyba to zły target emc2
24 sie 18:43
emc^: Nie wiedziałem gdzie napisać, stwierdziłem, że tu kumaci ludzie będą, to pomogą
24 sie 18:44
daras: Kumaci chyba są ale nie można za kogoś decydowac , które przedmioty...
zwróć sie z tym do wybranej uczelni
24 sie 22:14