
| 2 | 2 | |||
Narysuj funkcje y= | , a nastepnie na tym samym rysunku y= | +1 . Napisz | ||
| x | x−3 |
| 2 | ||
x y= | ||
| x |
| 2 | ||
narysowalam na wykresie to co mi wyszło i teraz z rownania y= | +1 | |
| x−3 |
| 2 | ||
czekaj, to co narysowałaś to nie jest wykres | ![]() | |
| x |
Pion:
asymptota była x=0
przesunięta o 3 w prawo daje ...
Poziom
asymptota była y=0
przesunięta o 1 do góry daje ...
Pion:
asymptota była x=0
przesunięta o 3 w prawo daje ...
Poziom
asymptota była y=0
przesunięta o 1 do góry daje ...
| 2 | ||
hmmmm i tak nie wiem co jest czy moglbys najpierw narysowac to y= | i na to | |
| x |
| 2 | ||
nalozyc to y= | +1 i po kolei powiedziec co i jak bo z tego rys nic mi nie | |
| x−3 |
| 2 | ||
hmmmm i tak nie wiem co jest czy moglbys najpierw narysowac to y= | i na to | |
| x |
| 2 | ||
nalozyc to y= | +1 i po kolei powiedziec co i jak bo z tego rys nic mi nie | |
| x−3 |