matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Narysuj dziedzinę i znajdź równanie
Michalina:
Narysuj dziedzinę funkcji: f(x,y)=ln(
1−x
2
y−2
) Znajdź równanie opisujące poziom krzywych i narysuj je na wysokościach: z
0
=−ln2 z
0
=0 z
0
=ln2 Bardzo was proszę o pomoc! .
20 sie 22:07