matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dane sa liczby
Anulka__1990:
1
Dane są liczby x= log
3
i pod ta 3 jest tez 3 , y=
1
6
, z= log i na dole
4
jedna piąta i obok 25 t=log
4
2 ktora z tych liczb jest najmniejsza
i wytlumaczcie mi dlaczego
7 gru 17:50