pokaż błąd
Cos nie tak : ctg α = 11/5
wyznacz reszte wart. funk.
tg α=5/11
sin α=5√146/146
cos α= 11{146}/146
Dobrze ?
15 sie 22:34
Mila:
Czy masz założenie, że α jest kątem ostrym?
15 sie 22:40
Eta:
coś nie tak ........ wrzucił zadanie i poszedł na..........
15 sie 22:45
Mila:
Jagody.
15 sie 22:52
5-latek: Festyn
15 sie 22:52
Eta:
15 sie 22:52
Cos nie tak : sorka problem z internetem tak kąt ostry jezeli sie nie odezwe to znaczy ,ze dalsze problemy
bardzo przepraszam
15 sie 23:21
Eta:
Dla α −− ostrego
jest ok
15 sie 23:32
Mila:
15 sie 23:39
Cos nie tak : dziękuje
16 sie 00:07