matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Anulka__1990:
oblicz
2
a) log
2
12+ log
2
3
b) log
5
50 − log
5
2
7 gru 17:46
Gandi7:
2
2
a) log
2
12+log
2
=log
2
(12*
)=log
2
8=3
3
3
7 gru 17:50
Gandi7:
50
b) log
5
50−log
5
2= log
5
(
)= log
5
25 = 2
2
7 gru 17:52
Anulka__1990:
dziekuje
7 gru 18:35
Anulka__1990:
dziekuje
7 gru 18:35