matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pyt
a333:
mając (sin/cos/tg/ctg)
n
{stopni} podstawiam wartość sin/cos/tg/ctg i podnoszę do n?
1
1
np. sin30
o
=
to sin
n
30
o
= (
)
n
?
2
2
14 sie 18:15
john2:
tak sin
n
30
o
= (sin30
o
)
n
14 sie 18:40
a333:
dzieki
14 sie 18:54