Oblicz
Nocnystróż:
| 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
| + |
| + |
| + ...+ |
| = |
| √2+1 | | √3 + √2 | | √4 + √3 | | √100 + √99 | |
12 sie 12:46
Ania:
Usuń niewymierność
12 sie 12:47
Eta: ...=9
12 sie 12:49
Kacper:
Eta
12 sie 12:51
Eta:
√2−1+√3−√2+√4−√3+ ......... + √99−√98+√100−√99= −1+10=9
12 sie 12:51
Eta:
Hej
Kacper
12 sie 12:56
Kacper:
Eta jak wakacje?
12 sie 12:56
Eta:
Ufff jak gorąco
12 sie 12:59
Kacper:
Ja wczoraj byłem w dwóch sklepach i nie mogłem dostać wentylatora
12 sie 13:00
Eta: A ja zdobyłam stojąc jak za komuny

w ......................... kolejce
12 sie 13:02
Kacper:
A ja myślałem, że... kolejki jeżdżą
12 sie 13:03
Eta:
też
12 sie 13:13
Mila:
Sorry, taki mamy klimat!
12 sie 22:20