Proszse o pomoc
5-latek: Zadanie ;
Dzieci wracaly z kolonii letnich pociągiem .
Tadek dowiedział się od konduktora ze odleglosc miedzy szynami wynosi 1435mm
Wyraz to w metrach , centymetrach
Siedze już nad tym zadaniem ponad godzine i wyniki mi się nie zgadzają
11 sie 09:47
on: może spróbuj przeliczyć to w calach i yardach ?
11 sie 09:49
5-latek: Nie mam klakulatora wiec prosze o odpowiedz .
11 sie 09:53
Joe Black: 1435mm=134,5cm=1,345m
11 sie 10:03
Joe Black: *1435mm=143,5cm=1,435m
11 sie 10:04
5-latek: Dziekuje Ci
Joe Black 
Ale możesz to dokładnie rozpisać i napisac zebym zrozumial ?
11 sie 10:07
lok:
Nigdy tego nie zrozumiesz...
11 sie 10:50
5-latek: Może jednak postaraj się . dardzo proszse
11 sie 11:07
Benny: 10mm=1cm
1mm=0,1cm / *1435
1435mm=143,5cm
1m=100cm
1cm=10mm / *100
100cm=1000mm=1m
1000mm=1m
1mm=0,001m / *1435
1435mm=1,435m
11 sie 12:00
J:
szok
11 sie 12:00
lok:
Debil i tyle...
11 sie 12:03
Dziadek Mróz:
11 sie 12:10
5-latek: Kolego nie obrazamy się na forum
Nie masz prawa mnie obrazac skoro ja ciebie nie obazilem .
Poza tym nie pomogles w tym równaniu (pokaz jak
I na koniec . Te zadania sa z klasy 5 szkoły podstawowej a takie i podobne zadania pisza
uczniowie liceum .
11 sie 12:19
Marion: Mistrz trolla
11 sie 14:27
Joe Black: Witaj
5−latku jestem na wczasach i tylko tak wszedłem na chwilę i wtedy rozwiązałem to zadanie

Na przyszłość masz tutaj
http://fizyka.pisz.pl/strona/170.html może Ci się przyda

Podziwiam
5−latku twoją wytrwałość

Trzymaj tak dalej
11 sie 21:54
5-latek: Witaj
Kamilu 
Oczywiscie ze sobie zazartowalem .
Tylko ciekawy jestem ile by było rozwiazan gdyby nie mój nick
Pozdrawiam i przyjemnego wypoczynku na wczasach . Masz ladna pogode
11 sie 23:00
Joe Black: Czułem, że ty to wiesz tylko się zgrywasz

Wypoczynek może być tylko trzeba się trochę nachodzić.
Również pozdrawiam.
12 sie 16:13