Oblicz
Nocnystróż: 3√183− 212 − 23
10 sie 23:11
5-latek: 212= (24)3=163
10 sie 23:15
Damian1996: 3√23(93−29−1) = 3√23 * 3√93−29−1 = 2 * 3√729−512−1 = 2 * 3√216 = 2 * 6 = 12
10 sie 23:18
Mila:
3√23*93−23*29−23=3√23*(93−29−1)=
=2*3√93−83−1=23√(9−8)*(92+9*8+82)−1=23√216=2*6=12
10 sie 23:24
5-latek: lub
3√183−212−23= 3√183−163−23=
3√23*93−23*83−23= 3√23(93−83−1= 3√23*3√93−83−1= 2*3√216 = 2*6=12
11 sie 00:32
Nocnystróż: Dziękuję wszystkim za pomoc!
12 sie 12:23
Nocnystróż: Dziękuję wszystkim za pomoc!
12 sie 12:23