matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zapisz jako jeden logarytm
James:
log
2
5
+
log
4
9
1 sie 23:41
5-latek:
A może tak ? log
2
5+log
4
9 to wtedy log
2
5+0,5log
2
9= log
2
5+log
2
3= log
2
15
1 sie 23:46
Eta:
log
4
9= log
2
3 to ........ = log
2
5+log
2
3= log
2
15
1 sie 23:47