Mamy funkcję f(x)=Abs(log_2(x+4)). Wyznacz wartość funkcji, której rozwiązaniem
MrTomrk795: Mamy funkcję f(x)=Abs(log2(x+4)). Wyznacz wartość funkcji, której rozwiązaniem są dwie liczby
przeciwne.
29 lip 15:49
Lorak: Podaj oryginalne polecenie
29 lip 16:13
MrTomek795: Nie ma oryginalnego polecenia, ponieważ sam je wymyśliłem.
29 lip 18:29
MrTomek795: Chodzi oto, że np x1= −3 y1=5 a dla x2=3 y2=5
29 lip 18:31
Janek191:
Jakaś mętna ta treść zadania
29 lip 19:07
Mila:

Możesz mieć dwa rozwiązania jakiegoś równania.
Jeżeli chodzi o funkcje , to nie możesz tak sformułować zadania.
y=|log
2(x+4)|
29 lip 20:15