matematykaszkolna.pl
Szczecin Dąbie - dzielnica niebezpieczna? matematyk: Witam, ukończyłem studia matematyczne na Śląsku i przeprowadziłem się do Szczecina. Chcąc sobie dorobić, postanowiłem udzielać korepetycji. Jednakże zmartwiło mnie, że [b]100%[/b] ofert, że ktoś poszukuje korepetytora pochodzi z dzielnicy o nazwie [b]Szczecin Dąbie[/b] − to dzielnica niebezpieczna? Boję się, że jeśli mieszka tam sam margines społeczny potrzebujący pomocy do zdania poprawki maturalnej, to obiją mi moje nowe audi, albo jeszcze gorzej − mordę. Proszę o rady.
29 lip 11:24
Joe Black: Weź poszukaj na necie, popytaj w Szczecinie... Pytanie bardziej bezsensowne niż którą uczelnie wybrać... Przepraszam bardzo, ale to forum matematyczne i jedynie odpowiedzi na to pytanie może ci odpowiedzieć mieszkaniec Szczecina...
29 lip 11:34
Janek191: Mieszkańcy Szczecina tu nie zaglądają ( ? ) emotka
29 lip 12:06
fiskus: A co na to "skarbówka" ? emotka
29 lip 12:10
Janek191: Nie było donosów do skarbówki emotka
29 lip 12:11
Joe Black: Zaglądają... tylko coś nie widać...
29 lip 12:52
Joe Black: Albo nikt się tym nie chwali emotka
29 lip 12:53
PW: Wypowiedź osobnika o skromnym nicku matematyk to kryptoreklama.
29 lip 19:47
Adriaczi: ja jestem ze szczecina
29 lip 19:54
Adriaczi: nie ma się co bać
29 lip 19:58
PW: Kto się zabłąka do dzielnicy Dąbie Temu we zaułku łeb się odrąbie.
29 lip 20:17
Janek191: @ PW: Aż tak źle ? emotka
29 lip 20:19
PW: Byłem w Szczecinie raz w życiu na wycieczce. Wierszyk odzwierciedla lęki matematyka emotka
29 lip 20:23
Marek216: Na google grafika nie wygląda to dobrze, stare kamienice i ruina , dobre miejsce na patologię i inne choroby. Ale otoczenie nie zawsze kreuje lokalną społeczność, chociaż trzeba przyznać, że jest tak często. Pomogłem emotka ?
29 lip 20:32