matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi
bimbam:
czy to jest prawidłowe działanie
2n + (−1)
n
2n
(−1)
n
lim n→
∞
= lim n→
∞
+ lim n→
∞
= 2+0=2
n
n
n
18 lip 18:35
Saizou :
jest ok
18 lip 18:36
bimbam:
dziękuję
18 lip 18:36
Mila:
Tak.
18 lip 18:36