matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wartość wyrażenia dla a=3/4 i b=8/9
whahazhutou:
3
8
Oblicz wartość wyrażenia dla a=
i b=
4
9
(a
7
b
−2
):b
3
(a
8
:a
−3
)*(b
−2
)
2
Mozna to jakos poskracac zeby nie wychodzili setki tysiecy?
17 lip 13:07
whahazhutou:
Dobra juz mam
17 lip 13:19