Potrzebuje tego :)):((
tinka: Działka pana Oskra jest prostokątem o wymiarach 18m x 24m. Pan Wojtek jest właścicielem
działki o polu 0,044Ha. działka pana Mariusza jest kwadratem o boku 21m.Pan krzysztof ma
działke o polu ara. Który z waścicieli na najwieksza działke ?
A Pan Wojtek B Pan Mariusz C Pan Krzysztof D Pan Oskar
7 gru 14:18
Rudy: O: 18m x 24m = 432 m
2 = 0,0432 ha
W: 0,0440 ha
M: {21m}
2 = 441 m
2 = 0,0441 ha
| | 1 | |
K: 1 ar = |
| ha = 0,0100 ha |
| | 100 | |
Największą działkę ma Mariusz
7 gru 14:27
Rudy: O: 18m x 24m = 432 m
2 = 0,0432 ha
W: 0,0440 ha
M: {21m}
2 = 441 m
2 = 0,0441 ha
| | 1 | |
K: 1 ar = |
| ha = 0,0100 ha |
| | 100 | |
Największą działkę ma Mariusz
7 gru 14:28