Studenci z PW
Marcin: Hej, nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie, ale zaryzykuje, Dostałem sie na PW i
chciałbym zasięgnąć informacji co do badań lekarskich które musze wykonać. Wiem od znajomych,
że na SGGW dostają skierowanie do lekarza w wersji elektronicznej, drukują sobie i idą z tym
papierkiem do przychodni, a jak jest na politechnice? Musze iść osobiście po świstek czy można
to dostać w inny sposób? Pozdrawiam
9 lip 22:38
Debilizm niektórych przeraża: Nie powinienem odpowiadać na to pytanie...
bo po pierwsze to forum temu nie służy... jak sam zauważyłeś,
Po drugie jesteś
niemyślący...
Nie lepiej od razu zajrzeć na stronę Politechniki Warszawskiej

Znalezienie informacji której ty szukasz zajeło mi dosłownie 10 sekund.
Ale oczywiście lepiej walnąć posta i czekać aż podadzą odpowiedź "na widelcu".
Masz, czytaj, zrób chociaż to.
http://www.pw.edu.pl/Kandydaci/Studia-stacjonarne-I-stopnia/Badania-lekarskie-kandydatow-na-studia
9 lip 23:10
uczelnia: A tak z ciekawości, na co się dostałeś ?
9 lip 23:11
Debilizm niektórych przeraża: Nie powinien się dostać.
niemyślących nie powinni nigdzie przyjmować.
Pójdzie potem taki do pracy, i będzie pisał posty i prosił o pomoc w konstrukcji płyt
żelbetonowych na forach o tematyce medycznej... Dodając: " a zaryzykuje" − w końcu co mi
szkodzi.
9 lip 23:13
Zalamany tym postem:
Mnie tez to przeraza. To jest masakra. Brak mi slow.
9 lip 23:21
5-latek: Mysle z e już po pierwszym poscie zrozumial wiec dalszse dobijanie go nie mialo sensu
Takie i podobne pytania padaly tez w tamtym roku wiec to nie nowość .
Zobaczycie ile padnie pytan w temacie olowka na maturze w następnym roku .choć ten temat
wałkowany jest co roku przed matura
10 lip 00:09
jakubs: 5−latku ktoś się chce dowartościować, nie warto czytać takich postów, szkoda czasu
10 lip 00:31
b.: ale warto zwracać uwagę, jeśli ktoś przegina, więc słusznie moim zdaniem 5−latek postąpił
10 lip 00:44
jakubs: Wiesz, takiemu trollowi to raczej nie przemówi do rozumu. Zazwyczaj się właśnie ignoruje, żeby
go po prostu "nie karmić" i da sobie spokój.
10 lip 00:49
kyrtap: a może tak do spania?
10 lip 01:01
jakubs: Okej tato
dobranoc
10 lip 01:21