wart. Bezwzględna
Asmander: Zapisz za pomocą wartości bezwzględnej zbiory : A={−2;5} ; B=(−∞,2> u <9,+∞)
9 lip 21:24
Krystek:

Postaraj się zapisać ( czerwono ,środek 1,5)
9 lip 21:36
Krystek:

Zapisz
9 lip 21:39
Asmander: | | 1 | | 1 | |
A)x∊(−2;1 |
| ) u (1 |
| ;5) |
| | 2 | | 2 | |
| | 1 | |
B)x∊(−∞,2> u{5 |
| } u <9,+∞) |
| | 2 | |
o to chodzi bo nie bardzo rozumiem
9 lip 21:41
Krystek: Nie Ix−1,5I<3,5
9 lip 21:44
Krystek: B) Ix−5,5I≥3,5
9 lip 21:47
Asmander: |x−5,5|<3,5 tak?
9 lip 21:48
Asmander: aha już rozumiem dzięki za pomoc
9 lip 21:50
Krystek: ok
9 lip 21:50
5-latek: Dobry wieczor
Krystek 
Pozdrawiam

Widzde ze wracasz do formy
9 lip 21:51
Asmander:

w pierwszym nie powiinno być przypadkiem
|x−1,5|=3,5 zbiór A={−2,5}
9 lip 21:54
Krystek: Moje szare komórki zasklepiły się przez te 1,5 roku, muszę przeciwdziałać.
Pozdrawiam
9 lip 21:55
Krystek: @Asmander Tak napisałam poniżej.
9 lip 21:56
Mila:
Witajcie Krystek i 5−latek .
9 lip 22:02
5-latek: Krystek 
ja tak samo . Rozwiazuje (tzn probuje rozwiazywac równania wykładnicze i logarytmiczne
9 lip 22:04
Krystek: @
Milu buziaki
9 lip 22:05
Mila:
9 lip 22:06
5-latek: Dobry wieczor
Milu 
Pozdrawiam

Nasza
Krystek się stesknila za nami w końcu
9 lip 22:06
Krystek: To fakt 5−latku
9 lip 22:13