matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
A
onka:
W układzie współrzędnych dane są punkty A=(−2;3) B=(6;2) C=(2;;9) Zrób rysunek i oblicz; a)Długość wektora AB b)Wierzchołek D równoległoboku ABCD
7 gru 11:25
lol:
i to ma być równoległobok?
7 gru 12:23