matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rówania
agnes123:
Rozwiąż równanie (3x−7)(4−3x)(x−2)(x+2)=0
7 lip 17:14
Krystek:
a*b*c=0⇔ a=0 vb=0v c=0 zastosuj
7 lip 17:20
J:
przyrównaj każdy nawias do zera
7 lip 17:20