Zaznacz
agnes123: 1.Zaznacz na płaszczyźnie punkty a,b i c na płaszczyźnie.Narysuj okrąg o(A, AB) i koło k(A,
AC).Wyznacz część wspólną tych figur.Rozważ różne przypadki.
2.Na ile części płaszczyzna może zostać podzielona trzema prostymi?
2.Zaznacz na płaszczyźnie punkty a,b i c spełniające warunki: AC=10 , BC=3, AB=13
7 lip 11:27
Janek191:

z.1
a) A,B , C − punkty współliniowe
Część wspólna to o ( A, AB )
7 lip 12:47
Janek191:
z.2
2 lub 3 lub 4 lub 6 lub 7
7 lip 12:50
Janek191:

z.3
7 lip 12:52
agnes123: dzięki
7 lip 13:08