matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiaż rownanie
Anulka__1990:
3x+2
Rozwiąż rownanie
=0
2x−1
7 gru 10:28
M:
2 maj 14:30
M:
11 maj 12:36
Miś Uszaty:
2x−1≠0 2x≠1
1
x≠
2
3x+2=0 3x=−2
2
x=−
3
11 maj 12:42