matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dane są liczby
Anulka__1990:
1
Dane są liczby x=log
3
3
, y=log
1
6
, z=log
<
/div>
4
1
25 , t=log
4
2 Najmniejszą z tych liczb jest
jak to obliczać
5
wytlumaczy ktos
7 gru 10:20
Nikka:
najpierw popraw zapisy...
7 gru 10:22
Anulka__1990:
x= log
3
i pod ta 3 jest druga 3
1
y= log
1
6
4
1
z= log
i na dole
i obok tego jest 25
5
t= log
4
2
7 gru 10:32